Loading

INFOMATION

『パティシエール 高橋 菜津子 Presents』 4月27日(木) デセールスペシャルコース

『パティシエール 高橋 菜津子 Presents』
〜4月27日(木) デセールスペシャルコース 特別開催のお知らせ〜

顧客様からの熱いご要望にお応えをして、4月27日(木)のランチタイム・ディナータイムに <L’EMBELLIR シェフパティシエール 高橋菜津子>のスペシャルイベントを開催いたします。

旬のフルーツの香味を最大限に引き出し、構築された美しいデセールを心ゆくまでお楽しみください。 当日は、ペアリングドリンクもご用意しております。

開催日:2017年4月27日(木) ※要事前予約

Lunch:11:30-13:00(L.O) 4,300円(税サ別)
(アミューズ/メインディッシュ/デセール3品)

Dinner : 18:00-20:30(L.O) 8,000円(税サ別)
(アミューズ/オードヴル/メインディッシュ/デセール4品)

【ご予約・お問い合わせ】
ランベリーナオトキシモト 南青山 03-6427-3209

~Special course menu with special desserts by pâtissière Natsuko Takahashi on Thursday April 27th~

In response to the request from our clients, we are holding a special event featuring L’EMBELLIR’s Chef pâtissière Natsuko Takahashi during lunch and dinner service on Thursday April the 27th.

Enjoy the beautifully composed desserts that fully bring out the flavour of the seasonal fruits. Paring drinks will be available on the day.

Date of the event: Thursday April 27th
*Advance reservations are required

Lunch: 11:30-13:00 (L.O)
4,300 yen (consumption tax and service charge excluded)
(3-course: amuse-bouche/ main/ desserts)

Dinner: 18:00-20:30 (L.O)
8,000 yen (consumption tax and service charge excluded)
(4-course: amuse-bouche/ Hors-d’œuvre/ main/ desserts)

[Reservation/ Enquiries]
L’EMBELLIR Naoto Kishimoto Minamiaoyama 03-6427-3209

【お料理教室 シーズンⅨ】2017年1月~6月のご案内

WEBサイトリニューアルいたしました。

PAGE TOP